Hooverphonic is vervanger van Randy Newman

De Amerikaanse zanger Randy Newman heeft zijn concert op Jazz Middelheim dit weekend geannuleerd. Newman vecht tegen een longontsteking. Hij betreurt dat hij zijn concert moet afzeggen. De organisatoren van Jazz Middelheim hebben donderdagavond een vervanger voor Newman gevonden. Hooverphonic With Orchestra is de nieuwe hoofdact op zaterdag.
AP2013

"We wensen Randy Newman veel beterschap", laten de organisatoren weten. "De annulatie van Randy Newman is het gevolg van overmacht. We stellen alles in het werk om een waardige vervanger te vinden", klonk het eerder op de dag. Vannavond maakten de organisatoren dat Hooverphonic With Orchestra Randy Newman zal vervangen.

De tickets voor 17 augustus worden niet terugbetaald. Op die dag staan ook Tigran Quartet Shadow Theater, Melanie De Biasio en Bambi Pang Pang feat. Andrew Cyrille op het podium in Antwerpen.

Jazz Middelheim ging vandaag van start met onder meer Toots Thielemans, Terri Lyne Carrington en Manuel Hermia. Zondag sluit Randy Weston’s African Rhythms Septet het festival af.