Chris Brown krijgt 1.000 uur extra werkstraf

Een rechter in Los Angeles heeft Chris Brown maar liefst 1.000 uur extra werkstraf gegeven. De rapper zou gelogen hebben over de tijd die hij al gewerkt heeft. Brown werd in 2009 veroordeeld tot een werkstraf nadat hij Rihanna had mishandeld.
AP2013

De Amerikaanse rapper Chris Brown staat nog steeds onder probatie nadat hij in 2009 zijn toenmalige vriendin Rihanna had mishandeld. Hij werd onder meer veroordeeld tot een werkstraf van 6 maanden.

Browns voorwaardelijke vrijlating werd gisteren herbekeken, nadat hij donderdag vrijuit was gegaan in een zaak van vluchtmisdrijf. De rechter besliste om Browns werkstraf te verlengen met 1.000 uur.

De rechter had onder meer zijn twijfels bij de 180 dagen werkstraf die de rapper naar eigen zeggen al had afgewerkt. Zo zou hij zelfs werkuren hebben aangegeven toen hij met zijn privéjet richting Cancun vloog. Browns advocaat ontkent de beschuldigingen.