24e editie Boterhammen In Het Park is begonnen

De 24e editie van het zomerfestival Boterhammen In Het Park is maandagmiddag van start gegaan met optredens van Lies Lefever en De Nieuwe Snaar.

Het gratis muziekfestival Boterhammen In Het Park wordt georganiseerd door de Ancienne Belgique en loopt nog tot en met vrijdag 30 augustus. Elke middag staan er twee Nederlandstalige groepen op het podium in het Warandepark in Brussel.

"Ik vind het heel leuk, want het festival breekt de dag een beetje", aldus bezoeker Marlies Santermans. De 45-jarige federale ambtenaar is een van de vele ambtenaren die tijdens hun middagpauze een concert meepikken in de hoofdstad.

Morgen treden Hans Mortelmans & Groep en Roy Aernouts op in het Warandepark. Woensdag komen Wigbert en Jackobond, donderdag is het aan Berlaen en Jonas Winterland en Willem Vermandere en Nynke sluiten vrijdag het event af.

Op het zelfde podium vindt deze week ook Feeërieën plaats. Dat zijn vijf avondlijke concerten van artiesten die de Ancienne Belgique aan een breder publiek wil voorstellen. Feeërieën is dit jaar aan zijn tiende editie toe.