Stromae verrassingsgast van Major Lazer op Frans festival

Het concert van het populaire Major Lazer gisteren op het Franse Rock en Seine-festival is geëindigd met een opvallende verrassingsact. Onze landgenoot Stromae kwam mee het podium op om zijn hit "Papaoutai" te brengen.
Diplo (Major Lazer) deelde deze foto via Instagram.

De set van Major Lazer, het project van de Amerikaanse producer en dj Diplo, liep op zijn einde toen Stromae plots op het podium verscheen. Hij werd enthousiast onthaald door de festivalgangers. De Belg is dan ook heel populair in Fankrijk. Zijn nieuwe album, "Racine carrée", gaat er vlot over de toonbank. Rock en Seine trok afgelopen weekend net geen 120.000 bezoekers verspreid over 3 dagen.

Er is ook nog ander nieuws over het Belgische popfenomeen. Stromae geeft op 27 september een gratis concert op de Brusselse Grote Markt. Ter gelegenheid van het feest van de Franse Gemeenschap organiseert de RTBF er een reeks optredens. Ook onder meer Puggy en Saule, grote namen in Franstalig België, staan op de affiche.

Van het verrassingsoptreden van Stromae werden uiteraard meteen filmpjes online gezet: