James Evans en Lorena Peril zijn de nieuwe Danny en Sandy

In de Stadsschouwburg van Antwerpen is de cast van de musicalproductie "Grease" van Music Hall voorgesteld. De jonge Britse acteur James Evans zal de hoofdrol van Danny op zich nemen, die het hart probeert te veroveren van Sandy, gespeeld door de Amerikaanse Lorena Peril.

Het verhaal van "Grease", oorspronkelijk een musical uit 1971, werd wereldwijd bekend door de film uit 1978 met John Travolta en Olivia Newton-John in de hoofdrollen. De nieuwe musicalversie van Music Hall zal 21 keer worden opgevoerd in België en Nederland.

"Het wordt een spectaculaire en grootse show die onder meer familie-entertainment en bekende hits zal combineren", zegt Music Hall-baas Geert Allaert.

"De belangrijkste denkoefening voor ons was hoe we deze oude titel tot een hedendaags spektakel konden omvormen", klinkt het verder. De nieuwe show maakt onder meer gebruik van pyrotechnische effecten en een functionerend reuzenrad.

De première van "Grease" in ons land staat gepland voor 17 april 2014 in Vorst Nationaal.