Louis Talpe opnieuw in Nederlandse tv-serie

Louis Talpe zal binnenkort opnieuw te zien zijn in een Nederlandse televisieserie. De 32-jarige Vlaamse acteur krijgt een rol in de reeks "Verliefd op Ibiza", die vanaf 26 oktober wordt uitgezonden op de commerciële zender SBS6.
© VRT

Louis Talpe is toegevoegd aan de cast van de Nederlandse reeks "Verliefd op Ibiza". Talpe speelt in de serie de rol van dj Lo-Tus. "Verliefd op Ibiza" gaat van start op 26 oktober op SBS6.

Talpe, bij ons vooral bekend als agent Toby in "Mega Mindy", was eerder al op de Nederlandse televisie te zien in de populaire serie "Goede tijden, slechte tijden". Hij werd in mei nog uitgeroepen tot meest sexy mannelijke bekende Nederlander.

Ook bij ons zal de acteur binnenkort weer op het scherm te zien zijn. Talpe zal namelijk een rol vertolken in het tweede seizoen van de Eén-serie "De Ridder". Het eerste seizoen komt vanaf zondag 13 oktober op het scherm.