Najaar van StuBru met An Lemmens en Gunther D

Vanaf maandag 2 september start het najaar op Studio Brussel. Blikvanger is de terugkeer van An Lemmens. Zij zal samen met Sam De Bruyn het programma "Zet 'm op Studio Brussel" presenteren. Ook Gunther D is opnieuw van de partij.
© VRT / STUBRU

De presentatoren van Studio Brussel hebben vandaag het programmaschema van het najaar bekendgemaakt. Opvallend is de terugkeer van An Lemmens. Zij zal elke week van maandag tot en met donderdag te horen zijn aan de zijde van Sam De Bruyn in "Zet 'm op Studio Brussel".

Ook Gunther D is weer van de partij op de radiozender. De naar eigen zeggen “slechtste presentator” presenteert elke weekdag van 19 tot 20 uur de naar eigen zeggen “slechtste radioshow”.

Op weekdagen behalve op vrijdag is er van 22 uur tot middernacht het gloednieuwe programma "Linde late night" met Linde Merckpoel. ""Linde late night", dat is een vrij podium, veel bubbels, een prijzenkast en af en toe een beetje bloot", aldus Merckpoel.

Ook nieuw is "Nightcall", een nachtelijk verzoekprogramma met nieuwkomer Frederika Del Nero.

"Jamaican Friday"

De eerste week op Studio Brussel heeft bovendien een aantal extra’s in petto. Zo wordt vrijdag 6 september "Jamaican Friday" en kleurt de radiozender een dag lang groen-geel-zwart. Die dag vindt immers in Brussel de Memorial Van Damme plaats, met een afterparty met niemand minder dan Usain Bolt en Sean Paul.

Op zondag 8 september is er dan weer de kick-off van "De sportclubquiz". Twee maanden lang hebben verschillende Vlaamse sportclubs zich ingeschreven. In de uitzending zullen de geselecteerde sportclubs strijden voor een plaats in de provinciale finales van "De sportclubquiz".

© VRT / STUBRU