Vorst Nationaal volledig in handen van Music Hall

Theater- en concertorganisator Music Hall wordt voor 100 procent eigenaar van Vorst Nationaal. Music Hall was al voor drie kwart eigenaar van de concertzaal en neemt nu de resterende aandelen over van MPA, eigendom van Paul Ambach en Michel Perl. De partijen willen niet kwijt hoeveel de deal gekost heeft.

Music Hall is eigenaar van de Zuiderkroon in Antwerpen en Capitole in Gent. De Antwerpse Stadsschouwburg heeft de groep in langdurige concessie. Ook in Vorst Nationaal heeft Music Hall al lang een aandeel.

Paul Ambach was met zijn bedrijf 42 jaar lang promotor en 19 jaar exploitant van Vorst. "Ons geloof in de tempel van de Belgische showbusiness is altijd sterk geweest", stelt hij in een mededeling. "Maar na 19 jaar exploitant en 42 jaar promotor geweest te zijn, wordt het tijd voor mij om meer creatieve activiteiten te ondernemen."

Michel Perl wil zich met zijn bedrijf Gracia Live blijven toeleggen op het organiseren van concerten en evenementen.