Opnames "Witse"-film binnenkort van start

De opnames van de film gebaseerd op de tv-serie "Witse" gaan eind volgende maand van start. Er is een akkoord bereikt tussen alle betrokken partijen, bevestigt VRT-woordvoerder Björn Verdoodt. De film zal geproduceerd worden door Skyline.

De regie is in handen van Frank Van Mechelen. Ward Hulselmans, die de tv-serie "Witse" bedacht, schrijft het scenario. Het verhaal zal zich afspelen enkele jaren nadat Witse met pensioen is gegaan. Wellicht zullen er weinig personages uit de tv-serie overblijven in de film. Acteur Hubert Damen, die Witse vertolkt, zal wellicht de enige zijn die zowel in de serie als in de film te zien is.

In 2012 zond Eén het negende en laatste seizoen uit van de serie. Het was een van de best bekeken tv-programma's ooit in Vlaanderen. Als alles volgens plan verloopt, zal de film in het voorjaar van volgend jaar in de zalen komen.

Meest gelezen