Clint Eastwood scheidt na 17 jaar huwelijk

De Amerikaanse acteur en regisseur Clint Eastwood en zijn vrouw Dina zijn na zeventien jaar huwelijk gescheiden. Dat meldt het magazine People, dat ook laat weten dat het paar al enige tijd niet meer samenleefde.
AFP ImageForum

Clint Eastwood (83) en Dina (48), een tv-presentatrice, trouwden in 1996. Ze hebben samen een dochter van zestien. Eastwood heeft nog zes kinderen bij andere vrouwen, onder wie zijn vorige echtgenote Maggie Johnson.

Dina Eastwood lanceerde vorig jaar een eigen tv-serie, "Mrs Eastwood and company", waarin zij en de kinderen Eastwood in beeld kwamen. Clint Eastwood was maar één keer heel kort te zien in de eerste aflevering. Dina Eastwood, ook erg actief op Twitter, tweette vorig week nog dat "duisternis op één plaats licht elders betekent". Daaruit maakte het societymagazine Us dan al op dat het huwelijk van Clint en Dina afgelopen was.