Wilfried Martens opgenomen in het ziekenhuis

Oud-premier Wilfried Martens (77) is met spoed opgenomen in het ziekenhuis van Lokeren. Hij kreeg plots af te rekenen met bloedstollingsproblemen. De toestand van Martens is stabiel. De voormalige eerste minister zal wellicht enkele dagen in het ziekenhuis moeten verblijven.
Wilfried Martens en zijn echtgenote Miet Smet op 21 juli.

Martens verscheen voor het laatst in het openbaar op 21 juli voor de eedaflegging van koning Filip. De voormalige eerste minister kreeg, na zijn vakantie in Zuid-Frankrijk, plots bloedstollingsproblemen en werd gisteren naar het ziekenhuis gebracht.

Wilfried Martens, de huidige voorzitter van de EVP, de Europese fractie van de christendemocratische partijen, is 77 en werd begin dit jaar nog geopereerd aan het spijsverteringsstelsel. Zijn vrouw Miet Smet is bij hem in het ziekenhuis.