"Ja, u bent weer voor de zot gehouden"

Bijna tien miljoen views en dat op een week tijd. Het filmpje dat Caitlin Heller op YouTube publiceerde, waarin te zien is hoe ze haar vriendje wil verrassen met een "twerk"-sessie ondersteboven, was onmiddellijk een schot in de roos. Het "twerken" –uitdagende heupbewegingen maken- liep immers verkeerd af en Heller belandde tussen een aantal brandende kaarsen, waardoor ook haar broek in brand schoot. Maar het was de Amerikaanse komiek Jimmy Kimmel die iedereen bij z’n pietje had.

Gisteren had Kimmel Heller via een webcam in zijn uitzending te gast om uitleg te geven over de "Worst Twerk Fail EVER", zoals het filmpje op YouTube omschreven werd. Maar al snel bleek dat de vrouw gewoon in de studio zat en dat Kimmel mee in het complot zat. Want nadat het YouTubefilmpje gestopt is, met de brandende broek van Heller, blijkt Kimmel de redding te brengen met een brandblusapparaat.

"Wie ook maar dacht dat alles nep was, wel ze hadden gelijk. Het was allemaal nep", aldus de komiek.

"We hebben het filmpje gepost, en verder niets gedaan. We hebben het niet bezorgd aan de media, of erover getwitterd. Alleen op YouTube gepubliceerd en voor het overige hebben we de magie zijn werk laten doen." Caitlin Heller bleek stuntvrouw Daphne Avalon te zijn.

"Ook al was de video nep, toch weerhield dat honderden nieuwsmedia er niet van om de video te tonen. Volgens sommigen was dit ongelukje zelfs te wijten aan Miley Cyrus. Alsof het haar fout was."

"Gelukkig gebeurt er intussen niets in Syrië", besloot de komiek.

Hier beneden kunt u de originele hitvideo zien en hoe hij tot stand kwam:

lees ook