Axelle Red vervangt Natalia in jury "The voice"

Axelle Red wordt de vervangster van Natalia in het derde seizoen van de talentenjacht "The voice van Vlaanderen" bij VTM. Het contract is nog niet getekend, maar zonder onverwachte wendingen wordt de zangeres het vierde jurylid in de talentenjacht, meldt Het Laatste Nieuws.
SVEN MICHIELS - PHOTOGRAPHY

Koen Wauters is het enige overgebleven jurylid van de voorbije twee edities van "The voice van Vlaanderen" bij VTM. Eerder raakte bekend dat Jasper Steverlinck en Alex Callier worden vervangen door Bent Van Looy van Das Pop en Regi Penxten van Milk Inc..

De 45-jarige Axelle Red brak eind de jaren 80 door met de single "Kennedy Boulevard". Haar eerste album "Sans plus attendre" lag in 1993 in de winkelrekken. Vorig jaar bracht ze het album "Rouge ardent" (foto) uit.

Het eerste seizoen van "The voice van Vlaanderen" werd gewonnen door Glenn Claes. De laureaat van het tweede seizoen van de talentenjacht was Paulien Mathues. Het programma van VTM wordt gepresenteerd door An Lemmens en Sean Dhondt.

Meest gelezen