Fastfoodrestaurant rammen kost truckchauffeur zijn baan

De chauffeur die de hoofdrol speelt in een filmpje op het internet, waarin hij per ongeluk het terras van een fastfoodrestaurant in Aartselaar sloopt met zijn vrachtwagen, is ontslagen. Het filmpje ging vrij snel een eigen leven leiden op het internet.

Maandag is een truckchauffeur na zijn werk met zijn vrachtwagen naar huis gereden. Onderweg naar huis is hij de drive-in van een fastfoodrestaurant opgereden om te eten, maar daar schatte hij de grootte van zijn truck verkeerd in, waardoor een deel van het terras gesloopt werd.

Een inzittende van de auto die achter de vrachtwagen in de drive-in stond aan te schuiven, filmde het ongeval en plaatste het op YouTube. Het filmpje ging al snel een eigen leven leiden op het internet.

Uiteindelijk heeft het transportbedrijf de desbetreffende chauffeur ontslagen, omdat het vermoedt dat de chauffeur gedronken had. De zaakvoerder geeft toe dat hij dat enkel via ooggetuigen heeft vernomen, want de politie mag de informatie daarover niet vrijgeven.