Milk Inc. plant feestje in het Sportpaleis

Milk Inc. @ Sportpaleis verandert na zeven edities van format. Regi en Linda nodigen dit jaar verschillende bevriende artiesten uit om samen met hen een feestje te bouwen in Antwerpen tijdens de eerste editie van Milk Fest.

Milk Inc. blijft de hoofdact van Milk Fest in het Sportpaleis in Antwerpen. Het publiek zal opgewarmd worden door onder anderen Dj Ward en Sem Thomasson. Tijdens de show van Milk Inc. zullen Peter Luts en Kraantje Pappie hun opwachting maken en er is een afterparty met Yves V en Nicolaz.

Milk Fest moet op zaterdag 19 oktober het beste van een meerdaags festival samenballen op een avondje uit van ongeveer zeven uur.

"De nieuwe capaciteit van het Sportpaleis is 23.000 man. Kondigen we een tweede show aan, dan moeten we die ruimte nog eens vullen. Dan doe ik geen oog meer dicht", aldus Regi Penxten in Het Nieuwsblad.

Het Sportpaleis meldt dat er zeker geen tweede avond van Milk Fest zal komen. "In de kalender van het Sportpaleis is geen plaats meer voor een extra Milk Fest", klinkt het.