Verdachte gevonden van vluchtmisdrijf in Sint-Eloois-Winkel

De politie heeft de vrouw gevonden die vannacht in Sint-Eloois-Winkel, in West-Vlaanderen, twee jonge fietsers aanreed en daarna vluchtmisdrijf pleegde. De 17-jarige fietsers raakten zwaargewond.

De twee, een meisje en een jongen van 17, werden rond vier uur aangereden door een automobilist die in dezelfde richting reed. De jongeren liepen zware verwondingen op, maar zouden buiten levensgevaar zijn. De bestuurder is doorgereden.

Op de plek van het ongeval zijn brokstokken van de wagen gevonden. De politie heeft nu de bestuurder gevonden, een 29-jarige vrouw. Op het moment van de aanrijding zou ze te veel gedronken hebben. De vrouw is niet aangehouden. Ze is wel haar rijbewijs kwijt en ze moet binnenkort voor de politierechter komen.