"Nieuwe plaat van K's Choice in 2015"

Sarah en Gert Bettens hebben het voorbije jaar op verzoek van de makers van een documentaire over de Antarctica-expeditie van Dixie Dansercoer de soundtrack bij de film geschreven. "Het samenwerken met Gert verliep zo goed dat we gaan blijven voortdoen. In 2015 komt er een nieuw album van K's Choice", aldus Sarah Bettens in "Café Corsari".

K's Choice brak midden de jaren 90 door met het album "Paradise in me". De groep rond Sarah en Gert Bettens gooide hoge ogen in het buitenland en er volgden verschillende wereldtournees.

Tien jaar geleden werd de stekker uit K's Choice getrokken. Sarah en Gert Bettens maakten het voorbije jaar een album als Bettens. "Bettens was een zijproject voor de muziek van een documentaire film", verduidelijkt Gert Bettens in "Café Corsari".

Sarah Bettens had een kleine primeur voor de kijkers van het tv-programma op Eén. "Hierna gaan we terug een album maken met K's Choice, want we amuseren ons. Ik schat dat het album begin 2015 in de winkelrekken zal liggen", aldus Sarah Bettens.