Gandolfini en Monteith worden geëerd op Emmy's

Zondag worden in Los Angeles de Primetime Emmy Awards uitgereikt. Tijdens het gala zal er hulde gebracht worden aan vijf mensen uit de tv-wereld die het afgelopen jaar zijn overleden, onder anderen de acteurs James Gandolfini en Cory Monteith.
AP2011

Naast James Gandolfini en Cory Monteith wordt ook het overlijden van actrice Jean Stapleton, producent David Goldberg en acteur Jonathan Winters herdacht op het 65e gala van de Emmy Awards.

"The Sopranos"-actrice Edie Falco zal een eerbetoon brengen aan James Gandolfini en "Glee"-actrice Jane Lynch zal het tijdens de show hebben over Cory Monteith. Michael J.Fox brengt hulde aan "Familie ties"-producent David Goldberg en Rob Reiner herdenkt Jean Stapleton. Robin Williams zal het hebben over de overleden acteur Jonathan Winters.

Het "in memoriam" is een emotioneel onderdeel van de Emmy's", zegt de producent van de show, Ken Ehrlich. De Emmy Awards zijn de belangrijkste prijzen voor de tv-industrie in de VS. De Emmy Awards worden dit jaar voor de 65e keer uitgereikt.