Britse premier krijgt konijnenoren als grap

Gisteren werd de Engelse rugbyploeg uitgenodigd bij premier David Cameron, die hiermee hun recente successen nogmaals extra in de verf wilde zetten. Tijdens de officiële fotoshoot in Downing Street kon speler Manu Tuilagi het niet laten om een grapje met de premier uit te halen. Hij stak zijn twee vingers achter het diens hoofd, waardoor Cameron twee konijnenoren kreeg.

De foto werd snel een trending topic in Groot-Brittannië en ook al zagen de meesten de humor er wel van in, toch waren er ook negatieve reacties. Tuilagi vond het dan ook nodig gisterenavond nog zijn verontschuldigingen aan te bieden via Twitter: "Mijn excuses om de zot uit te hangen bij het nemen van de Lions-foto. Helemaal niet de bedoeling om te beledigen."

Hij voegde er aan toe dat hij een geweldige dag gehad had in Downing Street en bedankte de premier om hun gastheer te zijn geweest.

lees ook