Justin Timberlake vs. Macklemore & Ryan Lewis op MTV EMA's

Justin Timberlake en Macklemore & Ryan Lewis zijn met elk vijf nominaties de favorieten voor de MTV Europe Music Awards. Die worden op 10 november uitgereikt in Amsterdam. Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus en Robin Thicke maken kans op vier awards.
A2013
Justin Timberlake sleepte maar liefst 5 nominaties in de wacht.

Justin Timberlake is weer helemaal terug. Dat bewijzen zijn vijf nominaties voor de MTV Europe Music Awards. De zanger kan  winnen in de categorieën beste mannelijke artiest, beste liveact, beste look, beste Amerikaanse act en beste videoclip voor "Mirrors".

Ook Macklemore & Ryan Lewis (foto links) sleepten vijf nominaties in de wacht. Het duo werd genomineerd in de categorieën beste nieuwkomer, beste hiphop, beste nummer ("Thrift shop"), beste Amerikaanse act en beste performance.

Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus en Robin Thicke volgen met ieder vier nominaties. Onder anderen Taylor Swift, Bruno Mars, Daft Punk en One Direction sleepten er ieder drie in de wacht.

Alle genomineerden vindt u op de website van MTV. De MTV Europe Music Awards worden op zondag 10 november uitgereikt in de Ziggo Dome in Amsterdam.

©Chris Stessens