Man die baby vergat in auto naar correctionele rechtbank?

Het parket van Brussel heeft geëist dat de man die in de zomer van vorig jaar zijn dochtertje vergat af te zetten in de crèche voor hij naar zijn werk ging, moet terechtstaan voor onvrijwillige doodslag. De baby stierf nadat ze een dag in de warme auto had gezeten.

Het parket van Brussel heeft geëist dat de vader van de gestorven baby wordt voorgeleid voor de correctionele rechtbank voor onvrijwillige doodslag. De man verscheen gisteren voor de raadkamer. De beslissing valt op 25 oktober.

Op 25 juli vorig jaar vergat de militair zijn dochter van 6 maanden af te zetten in de crèche toen hij naar zijn werk ging op het militaire domein in Evere. Pas toen de man na zijn dienst naar de crèche ging, kwam het besef dat hij zijn dochtertje in de auto vergeten was. Toen was het kindje al gestorven door de hitte.