"35 uur wachten aan Apple-winkel in Parijs"

Vanaf vandaag zijn in een aantal landen de nieuwe iPhone-modellen van Apple, de 5S en de 5C, te koop. Traditiegetrouw heeft dat lange wachtrijen aan de winkels tot gevolg. Ruben Decoodt uit Passendale heeft anderhalve dag aan de winkel in Parijs gekampeerd om zijn nieuwe toestel te bemachtigen en dat is uiteindelijk ook gelukt.
Gelukkige Apple-klanten in Duitsland.

Decoodt werd vanochtend rond 6.20 uur gebeld door Peter Van de Veire van MNM. In Parijs stond hij met enkele honderden anderen aan de Apple-winkel. Decoodt was op dat moment al 33 uur te wachten. Zijn hoofdreden om naar Parijs te trekken, was dat hij niet wilde wachten tot de toestellen binnen een paar maanden bij ons in de rekken liggen. 

Volgens Decoodt waren er naar verluidt weinig iPhone 5S-toestellen voorzien, maar de Vlaming is uiteindelijk toch aan zijn toestel geraakt. De wachttijd heeft hij onder meer gedood door praatjes te slaan met voorbijgangers.

Ook onder meer in Australië, Japan, de VS, China en Duitsland (foto boven) liggen de toestellen vanaf vandaag in de winkels.