Jay-Z en Beyoncé rijkste celebritykoppel van 2013

Beyoncé en Jay-Z zijn het best verdienende celebritykoppel van het afgelopen jaar. Dat heeft het zakenblad Forbes becijferd. De rapper en de popster verdienden samen zo'n 70 miljoen euro.
AP2013
Beyoncé en Jay-Z maakten eerder dit jaar een veelbesproken reis naar Cuba.

Vorig jaar stonden Beyoncé en Jay-Z ook al bovenaan de lijst van sterren die het meeste geld hadden binnengehaald. Dit jaar bracht Jay-Z het succesvolle album "Watch the throne" uit. De bijhorende wereldtournee leverde hem volgens Forbes 1 miljoen euro per optreden op.

Zijn echtgenote doet nog beter, want haar "The mrs. Carter show world tour" zou gemiddeld bijna 1,5 miljoen euro per optreden hebben binnengebracht. Het Amerikaanse sterrenkoppel heeft daarnaast ook enkele lucratieve contracten afgesloten: Beyoncé met Pepsi en Jay-Z met Samsung.

Op de tweede plaats in de lijst staan American football-speler Tom Brady en zijn vrouw, supermodel Gisele Bündchen. Zij verdienden het afgelopen jaar samen 59 miljoen euro. Het acteurskoppel Brad Pitt en Angelina Jolie vervolledigt de top 3 met een gezamenlijk inkomen van 37 miljoen euro. Daarna volgen Aston Kutcher en Mila Kunis en Kanye West en Kim Kardashian.