Kelder moordende stroper was grote wapenopslagplaats

Er zijn foto's vrijgegeven van de kelder van de overleden stroper die dinsdag vier mensen heeft gedood in Oostenrijk. In de ruimte staan honderden vuurwapens. Van een andere ruimte had de man een "trofeekamer" gemaakt, met tientallen schedels van doodgeschoten herten.

Begin deze week werd de 55-jarige man tegengehouden tijdens een wegcontrole. Hij vluchtte toen weg met zijn auto, maar belandde in een sloot in de buurt van Annaberg. Daar doodde hij met een vuurwapen een agent. Een verpleger die de agent wilde verzorgen, onderging hetzelfde lot. Vervolgens vluchtte hij opnieuw weg. Hij zou nadien nog twee mensen ombrengen.

Na een klopjacht van 24 uur werd zijn verkoolde lichaam gevonden in zijn boerderij. De man had zich daar van het leven beroofd.