Ster uit "Game of thrones" heeft geen metromanieren

Hij mag dan een belangrijke rol vertolken in de populaire reeks "Game of thrones", toch toont niemand genade voor iemand die zich niet houdt aan de etiquette in de metro. Dat is althans wat de 27-jarige Richard Madden mag ondervinden. Zelfs een gewezen Britse minister vond het nodig om zich in het gewoel te mengen.

Madden is bij het grote publiek vooral bekend uit de fantasyreeks "Game of thrones", waar hij de rol van Robb Stark vertolkt. Op de foto, gepubliceerd op de blog "Mannen die te veel ruimte opeisen in de trein", is hij te zien terwijl hij op een metrobank zit met zijn benen erg wijd uit elkaar. En dat wekt kennelijk de nodige ergernis op. Een bloemlezing uit de reacties die uiteraard vooral refereren naar zijn activiteiten in "Game of thrones".

  • De koning van het Noorden neemt te veel ruimte in beslag in de metro!
  • Wow Robb. Misschien dat jouw familie nog zou leven mocht je jouw manieren houden in de metro.
  • Het valt perfect te begrijpen dat Robb Stark nog met zijn hoofd bij de "Red Wedding" zit, maar zelfs dan is dit geen excuus.
  • Robb Stark, wat zou jouw moeder hiervan zeggen? Oh, wacht...
  • Robb Stark is een benenspreider in de metro! Misschien dat die "Red Wedding" toch gerechtvaardigd was.
  • Blijkt dat het dit is wat de Lannisters zo kwaad maakte.

Opvallend genoeg heeft ook gewezen Brits minister van Binnenlandse Zaken Jacqui Smith een mening over de zaak. "Blijkbaar is het excuus dat het voor mannen onaangenaam is om de benen dicht bij elkaar te houden", zegt de politica tegen Sky News. "Het verbaast me ook dat hij helemaal niet merkt dat de arme man naast hem nauwelijks ruimte heeft."

lees ook