Lisa Smolders gaat presenteren op Vier

Lisa Smolders gaat vanaf november als jurylid en presentatrice op Vier op zoek naar het beste nieuwe singer-songwritertalent in Vlaanderen.
©ÊVIER

“In "De beste singer-songwriter van Vlaanderen" zoeken we niet naar iemand die perfect kan zingen of super professioneel gitaar kan spelen", legt Smolders uit. "We gaan op zoek naar singer-songwriters die met hun nummers hun eigen verhaal kunnen vertellen. Echte muzikanten die enkel met hun stem en een instrument een publiek weten te raken, vanaf de eerste seconde.”

Smolders kondigde in juni aan dat ze Studio Brussel verliet. Dit najaar was ze op Vier ook al te zien in "De slimste mens ter wereld".  Ze nam acht keer deel aan de quiz. Smolders is "blij dat ze van een spannende, enthousiaste en soms emotionele zoektocht naar nieuw muzikaal talent deel mag uitmaken".