Bono imiteert Bill Clinton, en omgekeerd

"Als ze ooit een film over Bill Clinton maken, dan hoeft Hollywood niet langer na te denken over wie die rol van de 42e VS-president moet spelen." Fox News zag in U2-frontman Bono de ideale acteur, nadat deze afgelopen dinsdag een vlekkeloze imitatie gaf van Clinton, die te laat verscheen op zijn eigen "Clinton Global Initiative" in New York.
AP2013

Om de tijd te doden, ging Bono in Clintons stoel zitten en begon met het accent, zo eigen aan de voormalige president: "Toen ik voor het eerst Bono ontmoette, kwam hij binnen in de Oval Office en ik dacht dat hij iemand van zijn eigen roadcrew was. Hij was niet gekleed zoals het hoorde, op dat moment voelde ik me eigenlijk de rockster."

De andere sprekers op het evenement, zoals Christine Lagarde van het IMF, en het publiek konden dit wel smaken en de volgende minuut praatte de zanger dan ook probleemloos vol, zij het dan over een serieus onderwerp. Toen Clinton uiteindelijk opdook ("It’s David Letterman"), reageerde hij met: "Ik moet echt wel een makkelijk iemand zijn om uit te lachen."

Gisteren gaf Clinton de zanger lik op stuk door hem te imiteren tijdens de opnames van het CNN-programma van Piers Morgan ("We Irish can imitate anybody."). Daar kwam Clinton in ieder geval erg grappig uit de hoek.

Indien we de internetcommentaren mogen geloven, dan slaagde Bono met glans in dit imitatieduel.

Hier beneden kunt u Clintons imitatie bekijken:

lees ook