Caravan uitgebrand op camping in De Haan

In De Haan is een zware brand ontstaan op de camping Lispanne aan de Vosseslag. Even voor 22 uur is een brand uitgebroken in een van de caravans op de camping. De eigenaars van de caravan, mensen uit het buitenland, waren niet aanwezig op het moment dat de brand is uitgebroken.

De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet verhinderen dat het vuur is overgeslagen naar een aanpalende caravan. Die heeft zware schade opgelopen. Twee andere caravans die in de buurt stonden, hebben lichte schade opgelopen. Volgens de politie is niemand gewond geraakt.

De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk. Mogelijk heeft een oververhitte laptop de brand doen ontstaan.

Het is niet de eerste keer dat er brand ontstaat op de camping. In oktober vorig jaar was er brand uitgebroken na een kortsluiting.