Schoonmoeder neemt wraak op wanbetalende schoonzoon

Een Chinese vrouw uit Lishui had nog geld tegoed van haar dochter en schoonzoon. Omdat zij maar niet met dat geld over de brug kwamen, besloot de vrouw een manier te vinden om de terugbetaling sneller te laten verlopen. Haar ogen vielen toen op de auto van het koppel.

De vrouw besloot de Audi A8 van haar schoonzoon in beslag te nemen en bij te houden, tot ze het bedrag van omgerekend 1.200 euro terugbetalen. Om te vermijden dat haar schoonzoon met de auto zou wegrijden, liet ze het voertuig via een kraan vijf verdiepingen hoog op haar dakterras neerpoten.

De vrouw koos voor het dakterras omdat ze eerder al eens geprobeerd had de wagen in beslag te nemen. "Maar toen heeft hij met enkele vrienden geprobeerd de wagen mee te nemen. Ik heb geen zin om nog eens een nacht naast de auto te staan. Daarom kies ik voor deze optie", zegt de vrouw tegenver Youth.cn.

lees ook