"In Brussel spreken we Frans én Vlaams, oké?"

De Belgische artiest Stromae gaf gisteravond een gratis optreden op de Grote Markt in Brussel ter gelegenheid van het feest van de Franse Gemeenschap. "In Brussel spreken we Frans én Vlaams, oké?", liet de zanger zich ontvallen.

Stromae, alias Paul Van Haver, bracht zijn hits "Papaoutai" en "Formidable" voor de vele toeschouwers op de Grote Markt in Brussel. De markt heeft een capaciteit van 6.000 man, maar door de veel grotere opkomst werd het plein algauw afgesloten.

Nadat hij zijn monsterhit "Papaoutai" had gezongen, nam Stromae de tijd om het Belgische publiek aan te spreken. "Alles goe?" vroeg hij, gevolgd door "Spreken jullie Vlaams?". Stromae sloot zijn interactie met het publiek af met een duidelijke boodschap: "In Brussel spreken we Frans én Vlaams, oké?". Het publiek ging vervolgens compleet uit de bol op "Formidable".