Bijna 2.000 bezoekers op openingsdag Red Star Line

De openingsdag van het Red Star Line Museum heeft zo'n 2.000 bezoekers gelokt. Het nieuwe Antwerpse museum opende gisteren de deuren voor het grote publiek. Ook voor de komende maanden is er heel wat interesse.

Het Red Star Line Museum draagt de naam van de rederij die tussen 1873 en 1934 ruim twee miljoen reizigers vanuit heel Europa van Antwerpen naar de Verenigde Staten voerde. Het museum is zelfs gevestigd in de voormalige gebouwen van de scheepvaartmaatschappij.

Op de openingsdag kreeg het nieuwe Antwerpse museum maar liefst 2.000 mensen over de vloer. Ook vandaag nog krijgt het grote publiek de kans om een kijkje te komen nemen. Aangezien er slechts zowat 90 personen per half uur worden toegelaten, is reserveren echter aangewezen.

Ook voor de komende maanden is er heel wat interesse. De groepsleidingen met gids zijn nagenoeg uitverkocht tot eind dit jaar. Individuele tickets zijn wel nog verkrijgbaar.