Spin-off van "Modern family" op komst?

Er komt mogelijk een spin-off van de populaire Amerikaanse serie "Modern family". De producenten van de comedyreeks zaten vrijdag samen om te bespreken hoe een nieuwe show, gebaseerd op "Modern family", er zou moeten uitzien.
2013 Getty Images
De cast van "Modern family" bij de uitreiking van de Emmy Awards.

De populaire serie "Modern family" is al aan haar vijfde seizoen toe in de Verenigde Staten. De makers van de reeks voeren nu gesprekken over een mogelijke opvolger. De bijeenkomst van vrijdag moet worden gezien als een verkennende discussie, schrijft het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter.

"Modern family" loopt sinds 2009 op de Amerikaanse zender ABC. De serie sleepte afgelopen maandag al voor de vierde keer de Emmy Award voor beste comedy in de wacht. Bij ons was de reeks te zien op Prime en 2BE.