Leki wordt de nieuwe "madam" van Radio 2

Karoline Kamosi (Leki) is vandaag voorgesteld als opvolgster van Ilse Van Hoecke in het Radio 2-programma "De madammen". Vanaf dinsdag zal ze samen met Anja Daems en Cathérine Vandoorne het programma presenteren.

"Nog niet zo lang geleden dacht ik dat ik niet meer vlug radio zou maken. En kijk nu. Van meisje naar "madam". Maar ook buiten de radio heb ik het gevoel dat ik gegroeid ben", reageert Leki.

Leki is bekend van R&B-songs als "Crazy" en "Over the rainbow". Ze presenteerde tv-programma's op TMF en 2BE en werkte ook een aantal jaren voor Studio Brussel en MNM. Volgend jaar brengt ze haar vijfde album uit.

Toen ze in de radiostudio van Radio 2 officieel werd voorgesteld door Cathérine Vandoorne, was het even schrikken voor Leki. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik besefte nog niet dat ik de nieuwe "madam" ben en ik ben best wel zenuwachtig", aldus Leki.

Het programma "De madammen" bestaat morgen zes jaar. Chef-kok Roger Van Damme zal morgen feesttaart bakken voor Anja Daems, Cathérine Vandoorne en de nieuwe presentatrice Leki. Jelle Cleymans zal ook van de partij zijn in de eerste uitzending met Leki.