Davy Gilles en Sasha Rosen verwachten tweede kindje

Zanger en acteur Davy Gilles en zijn vrouw, musicalzangeres Sasha Rosen, verwachten een tweede kindje. Dat hebben ze aangekondigd via de videoclip van hun nieuwe single.
In de clip geeft Sasha haar man een positieve zwangerschapstest cadeau.

"Ik zie graag kinderen, want voor mij staan ze symbool voor het leven", zegt Davy Gilles. Hij wordt voor de vierde keer vader, Gilles is al vader van een dochter en twee zonen.

Voor het koppel wordt het het tweede kindje. "Ik heb Davy van het begin van het huwelijk te kennen gegeven dat ik graag twee kindjes wil, vertelt Sasha Rosen. "We hebben veel over die kinderwens gesproken en uiteindelijk zag ook Davy het zitten."

Het echtpaar kondigt de nieuwe zwangerschap aan in de videoclip van hun nieuwe single "Wij zijn één". In die clip neemt zij hem mee naar een romantische locatie en geeft ze hem een positieve zwangerschapstest cadeau. "Want zo is het in het echt ook gegaan."