"Iedereen lachte, maar zij was geschrokken"

In normale omstandigheden geven de bruid en de bruidegom elkaar een smakkerd tijdens een huwelijk. Bij een trouwpartij in Thailand werd die kusklus uitgevoerd door een olifant die kennelijk een boontje had voor het bruidsmeisje.

Het huwelijk werd voltrokken in de Thaise badplaats Phuket in aanwezigheid van een drie jaar oude Indische olifant. Toen alle genodigden op het grasveld stonden, liet de olifant zich volledig gaan. Een deel van het hoofd en en de romp van het bruidsmeisje kwam in zijn muil terecht. 

Volgens de fotograaf van de kiekjes heeft het "slachtoffer" geen verwondingen overgehouden aan de innige ontmoeting. "Hij likte gewoon haar gezicht en ademde in haar keel. Dat laatste is eigenlijk het ergste", grinnikt Abraham Joffe op de website News.au.com. "Eigenlijk was iedereen aan het lachen, maar zij was toch zichtbaar geschrokken."

Het bruidsmeisje koos ervoor om meteen de slechte smaak van de olifant weg te drinken met behulp van enkele cocktails. 

© Abraham Joffe / Untitled Film Works / SWNS
© Abraham Joffe / Untitled Film Works / SWNS

lees ook