"Lang Leve" en "Wat Als? " genomineerd voor Montreux Comedy Awards

De televisieprogramma's "Lang leve" en "Wat Als? " zijn genomineerd voor de Montreux Comedy Awards, die uitgereikt worden op het jaarlijkse gelijknamige festival in het Zwitserse Montreux. Dat maakte VTM bekend in een persbericht.

"Lange Leve" ("Hail Hail" in het Engels) van productiehuis Ded's It is genomineerd in de categorie "Best Comedy Special", net als het Duitse "Nate Light" en de Britse programma's "The Revolution Will Be Televised" en "The Sarah Millican Television Programme".

"Wat Als? " kreeg een nominatie in de categorie "Best Sketch Show". De andere kandidaten zijn het Britse "Cardinal Burns", het Zwitserse "Twist The Sketch comedy" en het Oekraïense "Funny Gals".

Het Montreux Comedy Festival, dat zich focust op tv-comedy, vindt plaats van 4 tot en met 10 december.