Nieuwe film Woody Allen heet "Magic in the moonlight"

De film waaraan Woody Allen op dit moment werkt, heet "Magic in the moonlight" en speelt zich af in het zuiden van Frankrijk. Dat schrijft het Amerikaanse filmtijdschrift Variety. Er zijn twee foto's van de opnames vrijgegeven, waarop onder anderen acteur Colin Firth te zien is.

Marcia Gay Harden en Colin Firth dragen formele kleding in de stijl van de jaren dertig van de voorbije eeuw. Op de foto's is bovendien een aantal chique auto's te zien uit die periode.

Details over het scenario zijn nog niet bekend, dus het is niet duidelijk of de gefotografeerde scènes zich afspelen in het verleden, het heden of de toekomst. Naast Firth en Harden bestaat de cast uit onder anderen Eileen Atkins, Hamish Linklater en Emma Stone.

De opnames van de film zijn afgerond, maar de rolprent heeft op dit moment nog geen distributeur. "Magic in the moonlight" is de tweede film die Allen de afgelopen tijd draaide in Frankrijk, na "Midnight in Paris" in 2010.

Meest gelezen