Soapserie "Thuis" verwelkomt drie nieuwe acteurs

Eind oktober worden er drie nieuwe acteurs geïntroduceerd in "Thuis" op Eén. Op dinsdag 22 oktober waait An Vanderstighelen de serie binnen als Sam De Witte, baas van het klusbedrijf De Kabouters. Haar werknemers Toon en Adil, vertolkt door Nawfel Bardad-Daidj en Bill Barberis, verschijnen op donderdag 31 oktober op het scherm.

Het eerste nieuwe gezicht waarmee de kijkers kennismaken is dat van An Vanderstighelen. Ze studeerde af als Meester in de dramatische kunst aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel. Het grote publiek kent haar voornamelijk van haar rol in "LouisLouise". Verder speelde ze mee in meerdere musicals, waaronder "Mamma Mia!".

An Vanderstighelen zal in "Thuis" de rol van Sam De Witte vertolken. Sam staat al enkele jaren aan het hoofd van haar eigen klusbedrijf De Kabouters en vindt het nu tijd om uit te breiden. Op zoek naar een extra werkkracht komt ze eerst bij Bram (Bert Verbeke) en nadien bij Frank (Pol Goossen) terecht. Frank zal uiteindelijk beginnen als klusjesman bij De Kabouters.

Op 31 oktober zijn Franks jongere collega's Adil (Nawfel Bardad-Daidj) en Toon (Bill Barberis) voor het eerst te zien in "Thuis".

Nawfel Bardad-Daidj is van Algerijnse afkomst en woont in Brussel. Daar was hij tot vorig jaar leraar Nederlands. De acteermicrobe sloeg toe toen hij achttien jaar was. Intussen heeft Nawfel al een aantal gastrollen op zijn naam staan, onder andere in "Zone stad". Vanaf 31 oktober is hij in "Thuis" te zien als Adil Bakkal.

Bill Barberis is vertaler van opleiding en studeerde ook een jaar aan het conservatorium van Antwerpen. Hij maakt al meer dan tien jaar deel uit van de Belgische Improvisatie Liga (BIL) en was onlangs te zien in het improvisatieprogramma "Spelen met uw leven" op Vier. Bill Barberis zal in "Thuis" de rol van Toon Vrancken vertolken.