"Halloween is een hobby geworden"

"Een extreem overdreven Halloween-vertoning, helemaal over de top, maar daarom niet minder leuk om naar te kijken." Hiermee wordt wellicht perfect de toestand ten huize Adams uit Valley Center, Californië (VS), beschreven. Neal en Melissa hebben zich de afgelopen weken weer uitgesloofd om hun huis helemaal Halloween-klaar te krijgen. Om het geheel een hedendaags tintje te geven werd gekozen voor "Blurred lines", de sexy zomerhit van Robin Thicke, als ondersteunend muziekwerk.

Neal Adams in het praatprogramma "Good morning America": "We zijn altijd erg enthousiast, wanneer Halloween en Kerstmis eraan komen. Het is eigenlijk acht jaar geleden begonnen, toen onze buren verhuisden en zij hun Halloween-versieringen bij ons achterlieten. Stilaan hebben we die versieringen uitgebreid, zodat we nu zelfs een toeristische attractie geworden zijn voor mensen uit de buurt."

"Het is intussen een hobby geworden. Ik heb me ook moeten verdiepen in de software om bijvoorbeeld de monden exact op de muziek te kunnen afstemmen."

"Ik kies liever voor een hedendaags popliedje dan voor een traditioneel Halloween-lied, zoals "Thriller" van Michael Jackson. Kinderen en tieners reageren daarop veel positiever."

"Als Halloween voorbij is, breek ik alles af, rust een tweetal weken en dan beginnen de voorbereidingen voor Kerstmis."

lees ook

    Meest gelezen