"Werd Schwarzenegger ooit beter geïmiteerd?"

De Canadese stand-upcomedian David Andrew Brent deed onlangs op het Brantford Comedy Festival een korte vocale imitatie van bodybuilder, acteur en politicus Arnold Schwarzenegger. Het filmpje daarvan geraakte op YouTube en werd daarna snel opgepikt door diverse nieuwswebsites. Binnen enkele dagen overschreed het filmpje één miljoen views en de commentaren waren ronduit positief. Ook Schwarzenegger zelf wist de imitatie te waarderen.

In het filmpje opteert Brent, zijnde dus Schwarzenegger, voor het festival, eerder dan voor een film met Sylvester Stallone ("The caterer") en is hij er zich duidelijk van bewust dat hij niet veel moet doen (push-ups bijvoorbeeld) om de aandacht in zijn richting te krijgen.

"Ik heb al vele imitaties gehoord, maar dit is een van de beste ooit", blokletterde The Chive. Volgens Today Show zou dit wel eens de beste imitatie ooit van Schwarzenegger zijn, die een mens te horen kan krijgen. Yahoo News vond dan weer dat deze imitatie iedereen "achterover deed vallen". MSN Now noemde dit zijn "meest favoriete imitatie".

"De video werd opgepikt door de socialenieuwswebsite Reddit en vanaf dat moment explodeerde het. Daarna heeft ook Schwarzenegger gereageerd. Hij heeft twee minuten van zijn leven vrijgemaakt om naar mij te twitteren", aldus Brent op nieuwswebsite City News Toronto. Schwarzenegger feliciteerde de komiek met zijn "great video".

"De belangrijkste reden waarom ik Arnold zo kan imiteren is omdat ik het graag doe. Het leven is zo kort dat je vooral plezier moet beleven aan hetgeen je doet. Als je denkt dat iets je zal lukken, ga er dan voor, voor honderd procent."

Oordeelt u zelf:

lees ook

    Meest gelezen