Cover 't Hof Van Commerce scoort in Azië

Een Maleisische cover van "Kom mor ip" van de West-Vlaamse groep 't Hof Van Commerce kan op veel bijval rekenen in Azië. Zangeres Ze!, ook wel de Lady Gaga van Maleisië genoemd, nam een korte versie van het nummer op voor de digitale zender Acht.

In het programma "Festival express" op de digitale tv-zender Acht coverde de Maleisische zangeres Ze! nummers van bands die op Belgische festivals optraden. Zo coverde ze onder meer "The future" van The Van Jets en "Kom mor ip" van 't Hof Van Commerce.

Die laatste cover kreeg in Maleisië onverwacht veel positieve feedback. Daarom werd een volwaardige cover van het nummer opgenomen, in een productie van Ruben “Dusaar” Debusschere. Het label van 't Hof Van Commerce-dj 4T4 brengt de single op 28 oktober uit in onder meer India.

Zangeres Ze! wordt ook wel eens de Maleisische Lady Gaga genoemd. Ze werkte eerder al samen met Diplo en Mos Def en scoorde al verschillende hits in Zuidoost-Azië.