"Het vonnis" lokte al 100.000 bezoekers naar de bioscoop

De film "Het vonnis" van regisseur Jan Verheyen heeft gisteren de kaap van de 100.000 bezoekers overschreden, goed voor een Gouden Award. De teller staat intussen op 104.357 bezoekers.

Regisseur Jan Verheyen en acteur Koen De Bouw hebben een Gouden Award overhandigd gekregen nadat "Het vonnis" de kaap van de 100.000 bezoekers overschreden had.

"Het vonnis" opende vorige week uitstekend met maar liefst 49.000 bezoekers na het openingsweekend. Nu staat de teller al op 104.357 bezoekers. Opmerkelijk is dat het aantal bezoekers stijgt in vergelijking met de eerste programmatieweek, klinkt het in een persbericht van producent Eyeworks.

Het rechtbankdrama vertelt het verhaal van Luc Segers, gespeeld door Koen De Bouw. Als door een procedurefout de moordenaar van zijn vrouw vrijkomt, slaan de stoppen bij hem door en neemt hij het recht in eigen handen.