Paul McCartney verrast Londen met een optreden

Paul McCartney heeft vanmiddag een verrassingsoptreden gegeven in de wijk Covent Garden in Londen. De 71-jarige ex-Beatle bracht er enkele nummers uit zijn nieuwste album "New". Vorige week deed hij al een gelijkaardige stunt in New York.

Meer dan 2.000 toeschouwers hadden zich vanmiddag verzameld in de Londense wijk Covent Garden voor het verrassingsoptreden van Paul McCartney. De 71-jarige Macca had het optreden een uur op voorhand aangekondigd op Twitter.

De ex-Beatle trad in Londen op in een tot podium omgebouwde vrachtwagen. Hij bracht er enkele nummers uit zijn nieuwste plaat "New", die sinds 14 oktober in de rekken ligt. Het optreden duurde in totaal zo'n twintigtal minuten.

Vorige week deed Paul McCartney al een gelijkaardige stunt in New York. Toen verraste hij onder meer ruim vierhonderd scholieren van de School of the Arts. Later trad hij ook nog op voor de voorbijgangers op Times Square.