Jonge vrouw overleden in Brugs café

In Brugge is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 27-jarige vrouw tijdens een avondje uit om het leven gekomen. Dat meldt het parket van Brugge. De vrouw uit Blankenberge zakte in een café in elkaar en kon niet meer gered worden.

De vrouw was met vrienden aan het uitgaan in de Club Cabana in de Kuipersstraat. Daar zakte ze om 01.45 uur plots in elkaar. De hulpdiensten konden het slachtoffer ter plaatse reanimeren, maar de vrouw overleed in het ziekenhuis.

Op het eerste gezicht wijst niets op mogelijk misdadig opzet. Het parket besliste door de jonge leeftijd van de vrouw om toch een wetsdokter aan te stellen. Een autopsie en een toxicologisch onderzoek zullen meer duidelijkheid moeten brengen.

Volgens de eerste vaststellingen had het slachtoffer niet te veel gedronken. Ze gebruikte volgens haar vrienden ook nooit drugs.