Motorhead komt in februari naar België

De Britse metalband Motorhead heeft zijn concert in de Brielpoort in Deinze van 11 november verplaatst naar maandag 24 februari 2014. De reeds aangekochte tickets voor het afgelaste concert van 11 november blijven geldig voor de nieuwe concertdatum.

De frontman van Motorhead, Lemmy Kilmister, is al een tijd op de sukkel met zijn gezondheid. Motorhead moest eerder dit jaar zijn zomertournee afgelasten en vorige week werd ook de Europese zaaltournee geannuleerd.

Het geplande concert op de Lokerse Feesten werd helemaal afgelast, het concert in de Brielpoort in Deinze is verplaatst naar maandag 24 februari 2014.

Motorhead is bekend van nummers als  "The ace of spades" en "Killed by death". Het voorprogramma van het optreden in Deinze zal gespeeld worden door Saxon.