"Moeders, jullie zijn echt wel goed bezig"

Is een moeder niet te hard voor zichzelf, als het op de opvoeding van haar kinderen aankomt? "Doe ik het wel goed?" "Ben ik niet te negatief?" "Zaag ik alleen maar?" Het zijn vragen die iedere moeder zich op een willekeurig tijdstip wel eens durft stellen. Een kerkgemeenschap in Charlotte, North Carolina (VS), vond dat het welletjes geweest was en maakte enkele maanden geleden een video waaruit moet blijken dat al die twijfels nergens voor nodig zijn. Het filmpje wordt momenteel wereldwijd opgepikt.

De Elevation Church liet eerst een aantal moeders aan het woord, die zichzelf heel kritisch benaderen op de vraag: "Hoe omschrijf je jezelf als moeder?" Enkele dagen later werden dezelfde moeders en hun kinderen uitgenodigd. De kinderen mochten dan hun moeders beschrijven. En uit die antwoorden bleken de twijfels van de moeders helemaal ongegrond te zijn. Want, "She’s the best!"

"Een video die iedere moeder moet blijven bekijken totdat ze hem begrijpt", "Het belangrijkste is dat ze het uiteindelijk geloven", “Hou op met dat geklaag en gezaag, jullie zijn echt wel goed bezig" was als reactie op het filmpje op diverse nieuwswebsites te lezen.

Overtuig u zelf, "want iedere dag zou Moederdag moeten zijn":

lees ook