Drew Barrymore is zwanger van tweede kind

Drew Barrymore (38) is zwanger van haar tweede kind. Dat heeft haar woordvoerster bevestigd aan E! News. De Amerikaanse actrice, die opgroeide als enig kind, had al laten verstaan dat ze zo snel mogelijk een broertje of een zusje wilde voor haar dochter Olive.

Olive werd geboren op 26 september 2012. Barrymore, die zelf een kindster was, wil haar kinderen in alle rust laten opgroeien.

"Ik werd aan vanalles blootgesteld tijdens mijn kindertijd", zei ze daar eerder over. "Dit heeft niets te maken met of ik die periode leuk vond of niet. Ik hield ervan. Maar als ouder is het niet de kindertijd die ik aan mijn kinderen wil geven."

Barrymore was als kind te zien in "E.T." en later in films als "Scream",  "The wedding singer" en "Charlie's angels". Ze is getrouwd met Will Kopelman.