Stier zwiept fotograaf met gemak de lucht in

Paarden staan centraal tijdens The Royal Agricultural Winter Fair, begin november in Toronto (Canada), maar het was een stier die afgelopen weekend met alle eer ging lopen. Of eigenlijk een fotograaf die in zijn weg liep en die de stier letterlijk in de lucht zwiepte. Een uiterst pijnlijk moment voor de fotograaf in kwestie.
imago sportfotodienst

Tijdens het rodeo-evenement slaagde een stier er vrij makkelijk in zijn ruiter/temmer van zich af te werpen. Een fotograaf die aan de kant stond, maar wel in de arena, maakte zich daarna niet snel genoeg uit de voeten. Wellicht om nog een opmerkelijke foto te nemen met de camera die rond zijn nek hing.

De stier gooide de man vervolgens hoog de lucht in. Na de smak op de grond snelden omstanders de onfortuinlijke man ter hulp. Toch slaagde hij er uiteindelijk in zonder noemenswaardige verwondingen de kant te bereiken.

Een toeschouwer maakte volgende beelden, zij het grotendeels in slow motion, van het incident:

lees ook