"Geen examens dag na WK-wedstrijd Rode Duivels"

Fans van de Rode Duivels die aan de Thomas More-hogeschool studeren, hebben geluk: bij het opstellen van de examenregeling in juni houdt de directie rekening met de WK-matchen van ons nationale elftal. Dat staat in Het Laatste Nieuws.

Een groot sporttornooi tijdens de examenperiode leidt steevast tot veel meer gebuisden. "We kennen dat: de jongeren nemen zich voor om maar vijf minuutjes te kijken, maar volgen uiteindelijk de hele match." Om de ruim 17.000 studenten te plezieren, heeft de directie van Thomas More - met campussen in onder meer Antwerpen, Mechelen en Turnhout - beloofd om geen examens te plannen op de dag na een wedstrijd van de Belgen.

"We kunnen niets garanderen, maar we zullen ons best doen om dat te vermijden", zegt woordvoerder Luc Damen in de krant. "Gelukkig zal er maar één week overlap zijn met de examenperiode." Pas op 6 december wordt het speelschema van het WK in Brazilië bekendgemaakt en kan de hogeschool beginnen te puzzelen.