"Tegen een klein poppeke kunt ge 't wel halen"

De Lijn heeft op een ludieke manier gereageerd op de "Volt"-reclametest die probeerde te tonen dat pendelen met de bus ook niet altijd zonder stress verloopt. Het stressmannetje Juul, dat in de reportage een trap krijgt van presentator Kobe Ilsen, huilt uit op de bus.

"Ier, nen euro": u heeft de reclame van De Lijn ongetwijfeld ook al gezien. Kobe Ilsen trok er daarom op uit om te testen of met de bus pendelen naar het werk of naar school inderdaad stressvrijer is dan met de auto, en dat bleek niet altijd het geval te zijn. Op het einde van de reportage geeft hij het stressmannetje zelfs een gemene schop.

Dat stressmannetje huilt nu uit op de bus. "Ik heb nochtans zo mijn best gedaan. Ik verdien dat toch niet?", zo is de ludieke reactie van De Lijn.